de pastoor van vremd2019-03-02T10:55:24+00:00

De Pastoor Van Vremd

Bekijk hier onze suggesties

de pastoor van vremd restaurant brasserie Vremde Boechout Tom en Filip

Tom en Filip, jonge dynamische eigenaars verwachten u in de Pastoor van Vremd. Zij zijn de trotse eigenaars en hebben de gezonde ambitie om altijd een nieuwe wind door de Pastoor te laten waaien.

Filip neemt de verantwoordelijkheid voor de keuken in handen en kan bogen op een ruime ervaring in de Pastoor en andere gerenommeerde restaurants. Tom staat in voor het warme onthaal, bediening en de administratieve omkadering.

Kom kennismaken met de ganse, jonge gedreven ploeg. We ontvangen u in het warme en gezellige kader van onze luxe brasserie-restaurant.

Je kan hier genieten van een hapje tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk in een aangename sfeer. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. We staan voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding, een vriendelijke bediening en bovenal voor dagverse en lekkere producten.

Voor de kinderen voorzien we steeds aangepaste gerechten. In onze leuke kinderkamer kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa rustig kunnen ontspannen en genieten.

Het pastoor team zal zich dagelijks inspannen om vernieuwing en prijs kwaliteit, hoog in het vaandel te houden.

 

Like ons op Facebook

 

 
De Pastoor Van Vremd in beeld
 
Bed and Breakfast in de buurt